Heeft u interesse om transport- of logistieke werkzaamheden voor Spotta uit te voeren? Wij hebben regelmatig werkzaamheden in de fijnmazige distributie, vrachtwagendistributie en depotbeheer.

Lees meer over de verschillende werkzaamheden die wij aanbieden. Via de site kunt u zich direct aanmelden, we gaan graag met u in gesprek.

Bezorgteams

Bezorgteams bezorgen de Spotta-folderpakketten in heel Nederland. Dat gebeurt op zondag, maandag en dinsdag. Wij zoeken regelmatig nieuwe zelfstandige ondernemers (met personeel) voor ons bezorgcorps.

Lees verder

Depotbeheer

Vanuit depots verspreid over heel Nederland worden de Spotta-folderpakketten door fijnmazige distributie uitgereden. De depotwerkzaamheden voor Spotta vinden plaats van woensdag tot en met zaterdag, met een uitloop naar maandag. Momenteel zijn we voor meerdere locaties in Nederland op zoek naar depotbeheerders.

Lees verder

Fijnmazige distributie

De fijnmazige distributie verspreidt de Spotta-folderpakketten in heel Nederland. Dat gebeurt op donderdag t/m zaterdag met uitloop naar de maandag. We zijn regelmatig op zoek naar ondernemers voor onze fijnmazige distributie.

Lees verder

Vrachtwagendistributie

De afdeling Planning van Spotta verzorgt de planning en transport met vrachtwagens voor de diverse opdrachtgevers. Zo worden bijvoorbeeld vanuit onze seal- en sorteercentra de Spotta-folderpakketten op pallets en in palletbakken door vrachtwagens naar de diverse depots in heel Nederland uitgereden. We zijn regelmatig op zoek naar ondernemers die beschikken over vrachtwagens.

Lees verder