Account Executive New Markets, Utrecht (deeltijd/voltijd)

Hou jij ervan om alles goed te regelen en zie jij vaak kansen voor verbetering? Ben jij net afgestudeerd of heb je een jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een Account-Executive ter ondersteuning van Account Managers die jij uitdaagt op concrete business cases en voorziet van fact-based informatie. Zie je dit zitten? We maken graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Je werk begint bij het achterhalen van de doelstellingen van klanten, samen met de accountmanagers. Deze vertaal je naar plannen en offertes die laten zien hoe Spotta aansluit op de behoefte van de klant. Je realiseert afspraken voor de accountmanagers en vertaalt klantvragen naar communicatieplannen (opstellen verspreidplannen, onderzoek naar effectiviteit campagne, etc.). Je geeft advies en bereidt presentaties voor zodat klantbezoeken en offertetrajecten goed verlopen. Je houdt nauw contact met de klant over het offertetraject en/of marketingacties, zodat dit leidt tot mooie opdrachten of een vernieuwde aanpak.  

De voornaamste taken bestaan uit:

  • Het opstellen van consumenten bereiksplannen aan de hand van beschikbaar budget.
  • Het combineren en analyseren van data, zodat de klant het beste resultaat uit de verspreidopdracht haalt.
  • Het maken van offertes en presentaties.
  • Het optimaliseren van processen en producten door te luisteren naar klantwensen en feedback.
  • Het vertalen van klantdoelstellingen (zoals penetratie, rotatie, awareness) naar passende campagnes, aansluitend bij totale mediamiddelenmix van de klant.

Wie zoeken wij?

Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent, leergierig en de gezamenlijke verantwoordelijkheid voelt voor de omzet. New Markets is één van de groeipilaren binnen Spotta. De teamdynamiek maakt onder andere dat we succesvol zijn, we zoeken daarom een echte teamplayer. Daarnaast heb je een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in een commerciële of marketing richting. Als je al ervaring hebt in het werken in een prestatiegerichte omgeving dan is dat mooi meegenomen.

Wat bieden wij?

Gezellige hardwerkende collega’s met een gezamenlijk doel; maximale klant ontzorgen dankzij de hoge kwaliteit van het Spotta totaalpakket. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 8: minimum salaris € 2.358,43 en maximum € 3.041,09 bruto bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing; zoals de 13e maand, 30 vrije dagen (op basis van een 40-urige werkweek) en de ruimte om je verder te ontwikkelen door opleiding en training.

Wil je solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar hr@spotta.nl onder vermelding van “Sollicitatie Account Executive New Markets”. Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem contact op met Yvonne van Groningen, manager HR via hr@spotta.nl.