Spotta biedt een grote diversiteit aan functies. Van marketeers tot controllers, van medewerker klantenservice tot productiemedewerker, van vorkheftruckchauffeur tot secretaresse. Iedereen zet zich dagelijks maximaal in voor onze klanten. Bij Spotta zijn we daarom altijd op zoek naar getalenteerde mensen.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Verkoper Buitendienst MKB - regio Midden-Oost

Zie je genereren van new business als uitdaging, waar je stevig de tanden in wilt zetten? En weet jij je weg te vinden in de MKB branche in de regio Midden-Oost Nederland? Dan zoeken wij jou! Voor de afdeling Sales MKB zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Verkoper Buitendienst MKB. (Standplaats Utrecht - regio Midden-Oost Nederland, schaal 9)

Lees verder

Stagiair(e) Communicatie & Branding

Een bruisende afdeling met dito collega's. Geen dag is hetzelfde. We geven je veel vrijheid maar ook de nodige begeleiding. Help jij ons merk Spotta verder te laten groeien? Solliciteer dan nu!

Lees verder

Conversie specialist

Vind je het leuk om bij de marktleider in Huis-aan-Huis folderverspreiding de grootste online service voor online voordeelzoekers in Nederland neer te zetten? Ben je gedreven om te ondernemen en wil je werken binnen E-commerce? Dan is dit een functie voor jou! Voor onze afdeling Digital in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Conversie specialist.

Lees verder

Verkoper Buitendienst MKB - regio Zuid/West

Zie je genereren van new business als uitdaging, waar je stevig de tanden in wilt zetten? En weet jij je weg te vinden in de MKB branche in de regio Zuid/West Nederland? Dan zoeken wij jou! Voor de afdeling Sales MKB zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Verkoper Buitendienst MKB. (Standplaats Utrecht - regio Zuid/West Nederland, schaal 9)

Lees verder

Medewerker Communicatie & Branding

Ben jij een gedreven (marketing)communicatieprofessional en maak jij je snel wegwijs in een dynamische organisatie? Breng je een dosis relevante ervaring mee? Dan biedt Spotta jou een zeer afwisselende baan in een jong en energiek team!

Lees verder

Functioneel Applicatiebeheerder

Heb jij ervaring met ERP-systemen en online applicaties? En vind je het leuk om gebruikers te helpen met vragen over applicaties? Ben jij er echt voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder