Spotta biedt een grote diversiteit aan functies. Van marketeers tot controllers, van medewerker klantenservice tot productiemedewerker, van vorkheftruckchauffeur tot secretaresse. Iedereen zet zich dagelijks maximaal in voor onze klanten. Bij Spotta zijn we daarom altijd op zoek naar getalenteerde mensen.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Accountmanager New Markets

Heb jij grote affiniteit met sales, marketing en digitalisering? Heb je een achtergrond in marketing en/of sales en wil jij de stap maken naar hunten van new business? Wil jij als ‘mensenmens’ in ons succesvolle en ambitieuze team werken? Overtuig ons dan nu! Bekijk hier de vacature van Accountmanager New Markets.

Lees verder

Productmanager

Wil jij je zelf verder ontwikkelen in een ondernemende, inspirerende en klant- en consumentgerichte omgeving? Is ‘Getting things done’ jouw mentaliteit, weet je te overtuigen en heb je ervaring op het gebied van productontwikkeling en productmanagement? Dan zijn we bij Spotta op zoek naar jou. Voor onze afdeling Productmanagement in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaat voor de functie van Productmanager.

Lees verder

Verkoper Buitendienst MKB - regio Midden-Oost

Zie je genereren van new business als uitdaging, waar je stevig de tanden in wilt zetten? En weet jij je weg te vinden in de MKB branche in de regio Midden-Oost Nederland? Dan zoeken wij jou! Voor de afdeling Sales MKB zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Verkoper Buitendienst MKB. (Standplaats Utrecht - regio Midden-Oost Nederland, schaal 9)

Lees verder

Stagiair(e) Communicatie & Branding

Een bruisende afdeling met dito collega's. Geen dag is hetzelfde. We geven je veel vrijheid maar ook de nodige begeleiding. Help jij ons merk Spotta verder te laten groeien? Solliciteer dan nu!

Lees verder

Conversie specialist

Vind je het leuk om bij de marktleider in Huis-aan-Huis folderverspreiding de grootste online service voor online voordeelzoekers in Nederland neer te zetten? Ben je gedreven om te ondernemen en wil je werken binnen E-commerce? Dan is dit een functie voor jou! Voor onze afdeling Digital in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Conversie specialist.

Lees verder

Verkoper Buitendienst MKB - regio Zuid/West

Zie je genereren van new business als uitdaging, waar je stevig de tanden in wilt zetten? En weet jij je weg te vinden in de MKB branche in de regio Zuid/West Nederland? Dan zoeken wij jou! Voor de afdeling Sales MKB zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Verkoper Buitendienst MKB. (Standplaats Utrecht - regio Zuid/West Nederland, schaal 9)

Lees verder