Open dag Meppel

Afbeelding productie chauffeurs en bezorgers

Kom meer te weten over het werken bij Spotta, de verspreider van het wekelijkse folderpakket. We vertellen er graag over en laten zien hoe het folderpakket gemaakt wordt.

Op zaterdag 8 oktober van 10:00 tot 15:00 uur ben je van harte welkom. Je vindt ons aan de Eekhorstweg 2, 7943 JC Meppel. Aanmelden is niet nodig.

Wij zoeken:

  • Allround productiemedewerkers, heftruckchauffeurs etc. (vanaf 18 jaar, max. 40 uur per week) die openstaan om dag- en nachtdiensten te draaien. Klik hier voor openstaande vacatures.
  • Chauffeurs halen binnen de fijnmazige distributie de folderpakketten op bij één van onze 35 locaties in heel Nederland en leveren ze af bij onze bezorgers. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.
  • Bezorgers (vanaf 13 jaar) die een paar uurtjes per week folders en/of huis-aan-huisbladen bezorgen in de eigen buurt. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Wel interesse maar verhinderd op 8 oktober?

Kun je niet op 8 oktober, maar heb je wel interesse? Kijk dan verder op deze site voor informatie over de functies bij Spotta.