Heeft u interesse om transport of logistieke werkzaamheden voor Spotta te doen? Wij hebben regelmatig werkzaamheden in het Klein vervoer, Groot vervoer en Depot beheer.

Lees meer over de verschillende werkzaamheden die wij aanbieden. U kunt zich via onze site ook direct aanmelden. 

Bezorgteams

Bezorgteams bezorgen de Spotta folderpakketten in heel Nederland. Dat gebeurt op zondag, maandag en dinsdag. Wij zoeken regelmatig nieuwe zelfstandige ondernemers (met personeel) voor ons bezorgcorps.

Lees verder

Depot beheer

Vanuit diverse depots verspreid over heel Nederland worden de Spotta folderpakketten door Klein vervoer uitgereden. Voor onze depots zoeken wij regelmatig zelfstandige depot beheerders. De werkzaamheden voor Spotta vinden plaats op woensdag tot en met maandag. Momenteel zijn wij op zoek naar depotbeheerders voor verschillende locaties in Nederland.

Lees verder

Groot vervoer

De afdeling Groot vervoer van Spotta verzorgt de planning en inkoop van het Groot vervoer voor de diverse opdrachtgevers. Zo worden bijvoorbeeld vanuit onze Seal en sorteercentra de Spotta folderpakketten door Groot vervoer naar de diverse depots in heel Nederland uitgereden. Wij zoeken regelmatig zelfstandig ondernemers voor ons Groot vervoer.

Lees verder

Klein vervoer

Klein vervoer verspreidt de Spotta folderpakketten in heel Nederland. Dat gebeurt op vrijdag, zaterdag en maandag. Wij zoeken regelmatig nieuwe zelfstandige ondernemers voor ons Klein vervoer.

Lees verder