Spotta biedt een grote diversiteit aan functies. Van marketeer tot controller, van medewerker klantenservice tot productiemedewerker, van vorkheftruckchauffeur tot secretaresse. Iedereen zet zich dagelijks maximaal in voor onze klanten. Bij Spotta zijn we daarom altijd op zoek naar getalenteerde mensen.

Business Controller Direct Costs

In deze functie ben je de vertaler tussen de business en de directie/financieel management. Je voorziet de managers van stuurinformatie en helpt mee om de presentatie aan de directie voor te bereiden. Anderzijds denk je zelf na over nieuwe stuurinformatie, presenteert dat aan de managers en laat hun een andere visie op de resultaten zien.

Lees verder

Business Developer New Markets (Utrecht, 32-40 uur)

De business developer is verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige afzetmarkt Spotta en het aanboren van eventuele nieuwe afzetmarkten waaraan Spotta haar producten en/of diensten levert. De business developer houdt trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten om zodoende nieuwe kansen te identificeren en hierop strategisch in te spelen. Om het uitbreiden van de business concreet te bewerkstelligen, heb jij als business developer direct contact met bestaande afnemers, zakelijke relaties en potentiële nieuwe klanten (ook wel ‘leads’ genoemd).

Lees verder

Informatie analist (32-40 uur, Utrecht/Hybride)

Als informatie analist ga je met onze business-vertegenwoordigers in gesprek om hun
wensen te achterhalen of om een verbeteradvies uit te brengen. Je vormt je een goed
beeld van de veranderbehoefte. Als deze duidelijk is dan kun jij deze gewenste
verandering plaatsen binnen (of aansluiten op) de bestaande bedrijfsprocessen en op de
bedrijfs-architectuur. Ook stel je een globale impactanalyses op.

Lees verder

Managementtrainee

Ben jij nog niet zo lang geleden afgestudeerd (HBO of WO) en heb je de ambitie om je snel te willen ontwikkelen? Dan hebben wij een hele mooie kans voor jou! Spotta zoekt managementtrainees.

Lees verder

Product Owner (Meppel/Utrecht/hybride, 32-40 uur)

Ter uitbreiding van het team Bezorgen zijn wij op zoek naar een Product Owner.

Lees verder

Productmanager Folderkiezer (32-40 uur, Utrecht)

Voor het Marketingteam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die een echt organisatietalent is. In de rol van Productmanager Folderkiezer zit je aan het stuur van onze product STAR Folderkiezer. Dit product, waar de consument zelf bepaalt welke folders hij wekelijks wil ontvangen, groeit hard. Op dit moment ontvangen 100.000 huishoudens het gepersonaliseerde folderpakket thuis. Onze plannen zijn om dit te vervijfvoudigen en dit lukt alleen als jij ons team in Utrecht komt versterken.

Lees verder

Projectmanager Bezorgen (Meppel/Utrecht/hybride, 32-40 uur)

Ter uitbreiding van het team Bezorgen zijn we op zoek naar een Projectmanager Bezorgen.

Lees verder

Sales en Marketing stage (Utrecht, 24-40 uur)

Zoek je een leerzame stage? Voor de MKB tak van onze salesafdeling zijn we op zoek naar een proactieve stagiair met sales en marketing competenties.

Lees verder

Teamleider productie Eindhoven (40 uur per week)

Voor het team in Eindhoven zijn we op zoek naar een Teamleider Productie.

Lees verder